Din elektriker Gentofte og elektriker Hellerup

Din lokal el installatør i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os i dag

Service til private, erhverv og foreninger

Vores kunder fordeler sig jævnt mellem alle segmenter: kontorbygningen i Hellerup, villaen i Klampenborg, boligforeningen i Gentofte og lejligheden i Charlottenlund benytter sig alle af vores store ekspertise inden for elektrikerfaget.

El-installatør med engagement

Der er især ét fællestræk, som kendetegner holdet bag Fisker El – og det er vores store passion for vores fag. Du vil aldrig opleve en halv-god løsning fra vores hånd, eller en forhastet konklusion på et problem. Vi er grundige og har altid den optimale proces og det bedste resultat for øje. Vi er autoriseret el-installatør og mangeårigt medlem af Tekniq.

Stor alsidighed – Vi kan hjælpe med alt el-arbejde

Fra opsætning af havelamper til montering af HPFI-afbrydere, og fra levering af byggestrøm til overvågning af pumpebrønde. Fra elektriker Klampenborg til el installatør Gentofte. Vi har kompetencerne i huset til at løse alle opgaver inden for elektrikerfaget. Vi har opsat utallige dørtelefoner og forsynet adskillige kontorer med belysningsløsninger.

Vi har helt sikkert også erfaring med den opgave, som du søger hjælp til.

Din lokale elektriker Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg og Hellerup

Vi giver meget gerne en pris på dit projekt. Ring til os på 39 56 14 20 , eller send en mail – så tager vi en snak om opgaven. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os