Fisker El er din elektriker i Rødovre

Med mange års erfaring leverer vi altid kvalitetsbevidste el-installationer og løsninger i højeste kvalitet.

Kontakt os i dag

Autoriseret el installatør Rødovre

Leder du efter en erfaren og kvalitetsbevidst elektriker eller autoriseret el-installatør i Rødovre? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Fisker El har vi mere end 40 års erfaring i at levere moderne el-løsninger til virksomheder, private og foreninger i hele hovedstadsområdet.

Vores elektrikere i Rødovre sikrer altid at levere professionelle løsninger i højeste kvalitet, sådan at du får et færdig produkt med stor holdbarhed og et kvalitetsniveau der lever op til dine forventninger.

Vi har bred erfaring
med el-installationer.

Vi laver blandt andet:

  • Grøn energi
  • Sikring af hjem, firmaer og foreninger
  • Netværk
  • Byggestrøm til byggepladser
  • Belysning
  • Overvågning
  • Røgalarmer

Kontakt en elektriker i Rødovre og få hjælp til dit næste projekt

Fisker El i Rødovre hjælper dig med dit dit næste projekt. Om du virksomhed, privat eller en forening, er du velkommen til at sende os en e-mail, ringe til os eller udfylde kontaktformularen, så tager vi sammen en uforpligtende samtale.

Ring direkte til en elektriker i dag

+45 39 56 14 20

Vores fagfolk sikrer løsninger i høj kvalitet

Hos Fisker El garanterer vi, at dit projekt udføres med den højeste kvalitet. Vores dedikerede elektrikere forlader ikke en opgave, før de har sikret sig, at det ønskede resultat er nået. Med vores omfattende erfaring inden for elinstallationer og byggebranchen står vi altid klar til at tilbyde professionel rådgivning og vejledning i Rødovre og resten af Storkøbenhavn- sådan sikrer vi, at du opnår den optimale løsning til dit projekt.

Vores hold er passioneret

Hos Fisker El i Rødovre er vi passioneret omkring vores arbejde. Derfor sikrer vi at du altid vil få udført et stykke arbejde af vores elektrikere, der har fokus på holdbarhed og kvalitet – det er god service.. Vi går altid grundigt til opgaven og tager aldrig forhastede beslutninger.

Din lokale el-installatør i Rødovre

Som din lokale el-installatør og elektriker i Rødovre, står Fisker El altid klar til hjælpe dig med dit næste projekt. Om du er fra en virksomhed, er privat eller fra en forening gør ingen forskel for os – vi tilgår alle vores opgaver med omhu. Vi ser frem til at høre fra dig.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os