Fisker El er din elektriker Rødovre

Mange års erfaring i kvalitetsbevidste el-installationer

Kontakt os i dag

Autoriseret el installatør Rødovre

Står du eller dit firma og mangler en erfaren og kvalitetsbevidst elektriker Rødovre til en opgave, du skal have løst? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi er en autoriseret el-installatør med mere end 40 års erfaring, der tænker i moderne løsninger. Vores elektrikere i Rødovre udfører altid vores opgaver i en så høj kvalitet som muligt. Vi leverer elinstallationer med høj holdbarhed og kvalitetsniveau til virksomheder, private og foreninger.

Vi har en bred erfaring inden for elinstallationer. Vi laver blandt andet:

  • Grøn energi
  • Sikring af hjem, firmaer og foreninger
  • Netværk
  • Byggestrøm til byggepladser
  • Belysning
  • Overvågning
  • Røgalarmer

Kontakt os og få hjælp til dit næste projekt

Fisker El i Rødovre hjælper gerne til med at løse dit næste projekt. Du er velkommen til at sende os en e-mail, ringe til os eller udfylde kontaktformularen, så tager vi sammen en uforpligtende samtale.

Vores fagfolk sikrer løsninger i høj kvalitet

Med Fisker El er du sikret, at resultatet af dit projekt bliver af en så høj kvalitet som muligt. Fisker El’s håndværkere går aldrig fra en opgave, før det ønskede resultat er opnået. Med de mange års erfaring inden for vores fag kan vi derfor med vores rådgivning og vejledning i, hvordan der er den bedste løsning for dit projekt.

Vores hold er passioneret

Hos Fisker El i Rødovre er vi meget passioneret omkring vores arbejde. Det sikrer, at du altid vil få udført arbejde af os, som er udført på bedste vis. Vi går altid grundigt til opgaven og tager aldrig forhastede beslutninger.

Din lokale el-installatør

Fisker El i Rødovre hjælper gerne til med dit næste projekt vores kunder spænder bredt, og vi hjælper alt lige fra private til firmaer og til foreninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os