Få en intelligent el-installation til din bolig

Trådløse systemer der giver frihed til indretning i dit hjem

Kontakt os i dag

Optimer hele huset eller enkelte rum

Slip for ledninger, kabler mellem kontakterne og det elektroniske udstyr med trådløs indretning og intelligent el installation af din bolig. De trådløse systemer fungerer ved hjælp af radiobølger og giver dig fuld frihed til at placere kontakterne. Du kan vælge at opgradere et enkelt rum ad gangen, eller du kan gøre hele huset trådløst og lade alle kontakterne kommunikere med boligens intelligente styringscenter.

Mange fordele ved intelligente boliger

I dag bliver op mod halvdelen af alle nye huse opført med en intelligent el installation, men mange husejere holder sig tilbage, når det gælder renovering og ombygning, fordi de frygter store omkostninger til kabelføring og reparation af murværk og maling. Det er en unødvendig bekymring med et trådløst installationssystem. Her undgår du indgreb i de faste bygningsdele.

Du kan også bruge trådløse komponenter til at opgradere en eksisterende intelligent installation, hvis du fx vil ændre placeringen af kontakter, eller du vil bygge til. Den trådløse og “den kablede verden” fungerer fint sammen som ét samlet system.

Hos Fisker El har vi arbejdet med alle de førende systemer inden for ’intelligente installationer’. Det drejer sig især om:

  • IHC
  • Smart House

Hvis du har præferencer for et andet system, kan vi gennemgå fordele og ulemper, så vi sikrer at du vælger det optimale system til dit behov.7

Ring på +45 39 56 14 20, og hør mere om ICH. Du er naturligvis altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Vi sørger for kompetent rådgivning og vejledning omkring hvad, der er den rette løsning for dig. Derudover sørger vores specialister for at installere dit nye system korrekt og give en grundig vejledning i hvordan det bruges optimalt. Der kan være mange penge at spare ved at få installeret en intelligent bolig samtidig med at det gør hverdagen langt nemmere. Er du i tvivl om det er den rette løsning for dig eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os endelig. Vores eksperter sidder klar med god rådgivning, der hjælper dig til den bedste løsning. Ring eller kontakt os her på siden, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os