Sikkerhed i din ejendom

Fast elektriker til store og mindre boligforeninger, samt kontor og erhverv

Kontakt os i dag

Vi sørger for, at sikkerheden er i top.

FISKER EL er autoriseret elektriker og el-installatør. Vi rådgiver, installerer og servicerer alle områder indenfor sikkerhed i ejendomme, foreninger og kontorer.

Brug for et el-eftersyn?

FISKER EL har stor erfaring med at foretage el-eftersyn i lejligheder og fællesinstallationer, hvorfor vi samarbejder på fast basis med en række boligforeninger. Vi kontrollerer tilstanden på el-installationerne, dette gennem såvel visuel inspektion, som stikprøvevis adskillelse af dåser m.v. Ved eksempelvis ejerboliger med fælles installationer, præsenterer vi to rapporter: Én for boligen, samt én for fællesinstallationerne.

Et el-eftersyn er især relevant i forbindelse med salg og køb af bolig. Det er naturligvis kun autoriserede installatører, der må udføre et el-eftersyn.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om el-eftersyn for lejligheder – og andre opgaver inden for el- og installationsfaget. Vi indgår gerne i et samarbejde med boligforeningen, så I får trygheden og effektiviteten ved at have én fast partner.

Få en fast elektriker

Vi er tilknyttet en lang række foreninger og virksomheder som fast elektriker, og har således stor erfaring med de opgaver og udfordringer, der opstår i såvel store som mindre boligforeninger og virksomheder.

FISKER EL dækker alle områder inden for el og installation – og I behøver derfor kun én samarbejdspartner på dette område. Det sparer tid i jeres administration og letter kommunikationen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov – vi står til rådighed på telefon +45 39 56 14 20 og mail mail@fisker-el.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig ved førstkommende lejlighed. Vi hjælper også ved montering og service af dørtelefoner.

Røgalarmer – monteret professionelt og ifølge lovkrav

Siden 2004 har det været lovpligtigt at installere røgalarmer med tilslutning til boligens eller ejendommens faste elinstallationer. Alarmerne skal derudover have et back-up batteri (i tilfælde af strømafbrydelser).

Vi har stor ekspertise i opsætning af røgalarmer i lejligheder, og kan give en god pris, når opgaven samles gennem en boligforening. Kontakt os for mere information.

Overvågning af pumpebrønde

Hos FISKER EL kan vi hjælpe med styring og overvågning af aktiviteten i pumpebrønde. Vi kan eksempelvis opsætte en alarmfunktioner, så der sendes en sms til ejendomsadministrator eller vicevært ved svigt i pumpebrønden. Ring eller skriv for en uforpligtende samtale om overvågning af pumpebrønde.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os