Adgangskontrol

Gør din bygning sikker, vi hjælper med installation på kontorer, lagerhoteller og værksteder

Kontakt os i dag

Har i brug for adgangskontrol til jeres bygninger?

Hos FISKER EL sidder vi klar til at hjælpe og rådgive din virksomhed eller organisation, så i kan finde det system til adgangskontrol, der passer bedst til jeres behov og ønsker.

Fordele med en adgangskontrol

Der er mange fordele ved at få installeret en adgangskontrol, og når i vælger FISKER EL, sikrer i jer blandt andet:

  • Høj sikkerhed og funktionsdygtighed
  • Professionel installation af elektrikere med mange års erfaring
  • Kvalitet
  • Opfyldelse af dine behov til sikkerhed

Hvad koster adgangskontrol?

Prisen på et adgangskontrol-system varierer meget, da der er mange faktorer, som spiller ind på den endelige pris. Det kan blandt andet være antallet af brugere, antallet af døre, funktioner, producent og hvor kompleks bygningen og opgaven er.

Hos FISKER EL hjælper vi dig med at skabe overblikket, og finder det rigtige system til jeres budget. Ring til os på +45 39 56 14 20, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Vi er leveringsdygtige i København og omegn

FISKER EL er klar til at hjælpe dig med at installere din adgangskontrol og vi opererer i København og omegn. Vores hold består af erfarne fagfolk, som alle har det til fælles, at de har stor passion inden for deres fag. Vores store passion og faglighed sikrer dig, at din adgangskontrol bliver monteret professionelt, og vores håndværkere går først fra en opgave, når du er tilfreds med din installation. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte FISKER EL hvis du ønsker at få den rette vejledning og rådgivning. Vi sørger for at hjælpe dig godt videre.

 

Kontakt os og få en uforpligtende samtale

Vi vil meget gerne hjælpe med rådgivning og montering, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette adgangskontrol, der opfylder dine behov og krav. Du er velkommen til at kontakte os ved at sende os en e-mail, ringe eller udfylde kontaktformularen, så får du en uforpligtende samtale med os.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os