El entrepriser

Få styr på kontorets el-installationer. Vi har mange års erfaring i entreprise og kontorbygninger. Benyt os som el entreprise i København og omegn.

Kontakt os i dag

Bevar overblikket med én elektriker

Med én samarbejdspartner sikrer I at overblikket bevares. FISKER EL løser stortset alle opgaver, lige fra belysning og installationer til netværk og adgangskontrol. Kontakt FISKER EL og få en uforpligtende samtale om jeres behov.

Adgangskontrol og Nøglebrikker

Adgangskontrol er afløseren på den gammeldags nøgle. Nøglebrikker og adgangskontrol har til formål at skabe tryghed for den enkelte medarbejder samtidig med, at virksomheden kan kontrollere, hvem der kommer og går.

Med et adgangskontrolanlæg får du:

Låsekontrol
Brugerbegrænsning
Sikkert system
Ingen problemer med tab af nøgler

 

Du får et anlæg med mange kortlæsere, elektromekaniske låseanordninger, der evt. er tilsluttet lokalt datanet og computer for programmering og registrering af eventuelle hændelser. Derudover står du med en enkelt enhed med batteri og lås til montering direkte på din dør. Vi kan desuden opsætte en bom, der kontrollerer udkørsel fra parkeringsplads eller garageanlæg.

God belysning skaber velvære

Det kræver planlægning at skabe en god belysning på kontoret eller i ejendommen.
Der skal eksempelvis tages højde for sollysets indfald, reflektioner fra belysning og medarbejdernes eller beboeres forskellige ønsker og behov. En øget opmærksomhed på lysforholdene vil i virksomheden vil ofte være en godt givet ud, da det skaber bedre bedre arbejdsforhold, gladere medarbejdere og dermed forudsætningen for en mere effektiv arbejdsindsats.
I en boligforening eller ejendom vil bedre belysning ofte være med til at skabe mere tryghed og gladere beboere. Det vil ofte også give ejendommen et mere behageligt og tidssvarende udtryk, som gør at beboerne sætter mere pris på ejendommen.

Installationer til markiser og solafskærmning

Vi har stor erfaring med alle typer af elektriske installationer og indgår desuden gerne som samarbejdspartner med andre faggrupper. Vi er det oplagte valg, hvis du eksempelvis står med en større entreprise, hvor markiser eller anden solafskærmning indgår i projektet. FISKER EL står for professionel og efektiv opgaveløsning – hver gang.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os