Dørtelefoner og porttelefoner

Vi leverer, installerer og servicerer dørtelefoner og porttelefoner. Få en komplet løsning med professionel rådgivning og godt håndværk.

Kontakt os i dag

Komplette dørtelefon- og porttelefon-løsninger

FISKER EL leverer og installerer komplette løsninger med dørtelefoner, videotelefoner og adgangskontrol til beboelsesejendomme. Hos FISKER EL er der altid fokus på professionel rådgivning og det gode håndværk. Vi har stor erfaring som fast serviceelektriker for en lang række foreninger. Hvis din forening vælger FISKER EL, er I derfor sikret en samarbejdspartner med indgående viden og kendskab til effektive og driftssikre løsninger.

Dørtelefoner i ejendom

Hvad er den rigtige løsning?

Når i skal vælge dørtelefoner til jeres forening eller ejendom, er der et par faktorer, som bør overvejes for at sikre, at i får den bedst mulige løsning.

Sikkerhed

Sikkerheden er en af de vigtigste faktorer, når i skal vælge en dørtelefon-løsning. Overvej derfor, om dørtelefonen skal have en videokamera-funktion, så beboere kan se besøgende, før du døren åbnes.

Brugervenlighed

Vi er alle forskellige, og nogle har nemmere end andre ved at bruge tekniske løsninger. Det kan derfor være vigtigt, at dørtelefonen er nem og intuitiv at tage i brug, og man dermed er nødt til at give afkald på nogle funktioner.

Lyd- og eventuel billedkvalitet

Overvej, om dørtelefonen har en tilfredstillende lydkvalitet og lydniveau, så i kan høre og forstå besøgende tydeligt. Det samme gør sig gældende for gæster. Visse bymiljøer kræver eksempelvis høj og tydelig lyd, som kan fremstå klart i et trafikkeret område.  Hvis i ønsker videofunktioner, er kvaliteten heraf også vigtig, så i kan se besøgende klart og tydeligt – selv når det er mørkt.

Størrelse og design

Overvej, om dørtelefonen passer ind i ejendommen, men også de enkelte lejligheder. Hvad er der plads til? Passer farve og udforming til arktitekturen?

Hos FISKER EL sidder vi klar til at rådgive, så vi kan finde den rigtige løsning til jer.

Hvorfor FISKER EL?

Hvad enten I er en mindre forening, med kun en håndfuld opgange, eller en større med flere hundrede, så kan vores erfarne rådgivere hjælpe med at finde netop den løsning, der dækker jeres ønsker og reelle behov – Naturligvis til en skarp og fornuftig pris. Kvalitet og tillid er blandt vores mest centrale varemærker, og I får derfor en dygtig og troværdig installatør på sagen, når I indgår et samarbejde med os.

Dørtelefon-løsninger

Hos FISKER EL bruger vi de førende produkter på markedet, og vi kan således garantere en løsning, der både lever op til jeres forventninger, hvad angår funktionalitet, kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, men også passer ind i jeres budgetter.

Ved installation af ny dørtelefon eller porttelefon anbefaler vi typisk trådløse anlæg, der installeres ved gadedøren og ringer til beboernes fastnet eller mobiltelefoner. Det vil sige, at der ikke skal føres kabler rundt i ejendommen, og at der ikke skal opsættes separate dør- og porttelefoner. Men mulighederne er mange, hvad end I ønsker en audio eller video-løsning, et mobilt eller stationært anlæg, eller integrerede alarm og adgangssystemer .

Vi installerer og servicerer eksempelvis følgende producenter:

Siedle
Freund
Scantron
Comelit
Ritto
Fermax
Videx

Vi står klar til at rådgive jer, så vi sammen kan finde den løsning, der passer jer bedst.

Reparation og service af dørtelefon og porttelefoner

FISKER EL har stor erfaring med fejlfinding og servicering af gamle dørtelefonanlæg. Der er ingen grund til at investere i nyt, så længe det gamle fungerer og lever op til de krav og behov I måtte have. Vores erfaring er dog, at det som oftest bedst kan betale sig at udskifte anlæg, der er mere end 15 år gamle. Her har tidens tand som oftest sat sit præg, og det kan være uforholdsmæssigt dyrt (eller umuligt) at skaffe reservedele og nye komponenter.

Vi kommer gerne ud og foretager en uvildig gennemgang af jeres nuværende anlæg, og vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud til jer. Kontakt os direkte på telefon 39 56 14 20 eller udfyld ovenstående formular, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os