Om os

Vil du vide lidt om FISKER ELs historie og hvem vi er som virksomhed? Så kan du læse mere her.

Vores historie

FISKER EL blev grundlagt d. 1. maj tilbage i 1981 af Erik Fisker. Til at starte med hed firmaet Fisker’s EL-service og fungerede som et enkeltmandsfirma på fritidsbasis. I 1983 udviklede Fisker’s El service sig, og der kom hurtigt ansatte til elektriker-virksomheden.

Fisker’s EL-service blev omdannet til et anpartsselskab (ApS) i 1990, og virksomheden skiftede navn til Fisker EL ApS d. 1. januar 2004. I juli 2020 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og hedder i dag FISKER EL A/S.

God vækst – bygget på tillid og tilfredshed

FISKER EL har udviklet sig de senere år og beskæftiger i dag 30 dygtige medarbejdere – men selvom virksomheden er vokset er det stadig de samme værdier som danner fundamentetet. Vi tror på, at glade medarbejdere også giver glade kunder. Vi ligger derfor stor vægt på de sociale aspekter af arbejdslivet, og ved at alle vores medarbejdere bidrager med noget forskelligt  – og alle er uundværlige. Vi er en socialt engageret virksomhed med mange arrangementer, der bidrager til vores stærke fællesskab og sammenhold.

Selvom FISKER EL i dag er en større og anderledes elektriker-virksomhed end for 40 år siden, så stammer noget af vores kundekreds stadig helt tilbage fra virksomhedens opstart i 1981. De samme kunder har valgt FISKER EL som deres elektriker og elinstallatør i mere end 40 år – og det er vi meget stolte af.

Det betyder noget

Socialt ansvar og bæredygtighed

Vi ønsker at stå op for vores sociale ansvar, og derfor består vores team blandt andet af flexlønnede ansatte. Vi kan derigennem hjælpe folk, der ellers står i en svær arbejdssituation, og samtidig også inddrage dem som en del af vores fællesskab. Derudover er vi også opmærksomme på at passe bedst muligt på vores elskede natur og vi har derfor i samarbejde med Tekniq indgået aftaler om bæredygtigt regnskab.

 

 

Bæredygtighedsrapport

Hos FISKER EL har vi fokus på at nedbringe vores CO2-udledning og vores vandforbrug. Frem mod 2030 vil vi fx. reducere forbruget med 25 procent, som et skridt på vejen til at blive klimaneutrale.

Se vores nyeste bæredygtighedsrapport:

Fisker EL, bæredygtighedsrapport 2021-2022

Tryghed

FISKER EL har været medlem af Tekniq gennem mere end 35 år, og det er med til at sikre dit projekt. Du kan læse mere om ordningen her. Vi har en stor fast kundegruppe, vi har serviceret i mere end 40 år, da vi er en pålidelig virksomhed, der holder hvad vi lover. Kort sagt: Vi siger hvad vi gør, og gør hvad vi siger.

Alsidighed og stærke kompetencer

Vi har, siden vi startede, beskæftiget os med de fleste former for installationsarbejde – primært som underentreprenør for tømrer, murer og entreprenørfirmaer for byggeprojekter og med 40 års erfaring i byggestrøm samt som installatør for boligselskaber. Vi har stærke kompetencer inden for alle områder af el-faget, hvilket gør os til en optimal samarbejdspartner for såvel private, som for virksomheder og foreninger.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os