Byggestrøm

FISKER EL leverer pålidelige byggestrøms-løsninger med fokus på kvalitet, faglighed og sikkerhed.

Kontakt os i dag

Specialister i byggestrøm

FISKER EL dækker både små og store behov indenfor forsyning, installation og vedligeholdelse af byggestrøm. Vi har gennem årene opbygget og udviklet et solidt koncept, hvor kvalitet og driftssikkerhed er i højsædet – så i kan koncentrere jer om byggeriet.

Jeres sikkerhed er vores førsteprioritet

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden, hvad enten det gælder arbejdsmiljø og personsikkerhed, eller driftssikkerhed.

Indretningen af byggepladsen er afgørende for driftssikkerheden, og driftssikkerhed er af afgørende betydning for et byggeprojekt. Nedbrud eller driftstop kan få betydelige økonomiske konsekvenser, og det er en risiko vi tager dybt seriøst.

Vores team af erfarne fagprofessionelle sørger altid for, at nyeste viden, faglighed og relevant erfaring bringes i spil i alle projektets faser – Lige fra rådgivning og dimensionering til installation, eftersyn, drift og test.

Materiel & forsyning til JERES byggeplads

Vi har i vores prisliste en lang række af de mest benyttede konfigurationer af materiel. Udgangspunktet er dog altid det konkrete projekt. Vi hjælper således med professionel rådgivning og dimensionering, så vi i fællesskab kan finde netop den løsning, der dækker jeres konkrete behov.

Fast prisberegning – Jeres garanti for gennemskuelig økonomi

Alle priser regnes som totalpriser. Det vil sige, at de indeholder montering, opsætning, tilslutning, demontering og leje i hele byggeperioden – Det giver økonomisk overblik og mulighed for fornuftig budgettering.

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os