Nybyggeri i Carlsberg Byen

FISKER EL leverer byggestrømmen til opførelsen af Carls Tårn

Information

  • BygherrePihl & Søn
  • AdresseMalttorvet 2, 1799 København
  • AnvendelseBoliger
  • Hovedentreprør
  • År2024

Beskrivelse

Malttorvet i Carlsbergbyen kommer til at bestå af det 80 meter høje Carls Tårn og de tilstødende bygninger Nebelong Hus og Olivia Hus. Carls Tårn er det sidste af i alt ni tårne, som er, eller skal, bygges i Carlsberg Byen. Hele bebyggelsen kommer til at huse 288 boliger, kontor-arealer og butikker.

Byggeprojektet er et resultat af den fortsatte udvikling af Carlsberg Byen, der har som mål at skabe et livligt og moderne miljø midt i København. Der vil også blive taget hensyn til bygningens indvirkning på miljøet, da der vil blive fokuseret på at reducere energi- og vandforbruget.

En af udfordringerne på byggepladsen er det snævre område, hvorpå projektet foregår, og det sætter derfor store krav til alle involverede parter. FISKER EL leverer og servicerer byggestrømmen gennem hele projektets løbetide.

 

Nyheder & Guides

Se alle nyheder & guides
Sådan vælger foreningen den rigtige dørtelefon
Når en boligforening skal vælge den rigtige dørtelefon til deres ejendomme, er der flere faktorer, som de bør overveje for at sikre, at de får en løsning, der passer til deres behov. Først og fremm...
Læs mere link
Skriv til os

Ring til os